Reserveren

Welkom in het huis van fotograaf Leon en copywriter Olga. Wij verblijven in een afgescheiden gedeelte aan de voorzijde van het huis en zijn beschikbaar voor al je vragen. Toch zul je nauwelijks merken dat we er zijn: het hele huis, de tuin en het zwembad zijn exclusief voor onze huurders, je hebt dus alle privacy.

Prijzen hoogzeizoen

juli en augustus,
verblijf minimaal 7 nachten

Per nacht

€215

Per week

€1500

zaterdag–zaterdag

Per weekend

helaas niet mogelijk
in het hoogseizoen

Prijzen laagzeizoen

september-juni

Per nacht

€215

Per week

€1500

zaterdag–zaterdag

Per weekend

op aanvraag

Reserveer via:

Reserveer via:

Vind ons op:

Neem contact op:

+ 33 7 68 56 50 01
bbvmaison@gmail.com

Bekijk beschikbaarheid

Locatie

 

Het dorpje Bourbévelle (80 inwoners) ligt op 45 minuten van de snelweg Route du Soleil, tussen Nancy en Dijon. Het dichtstbijzijnde treinstation is in Culmont-Chalindrey, vanaf het huis zo’n drie kwartier rijden; de trein brengt je in drie uur naar Parijs. Vanaf ‘EuroAirport’ Basel-Mulhouse-Freiburg zijn er goedkope vluchten van en naar Amsterdam met Easyjet, het vliegveld is ongeveer 2 uur rijden. 

Veel gestelde vragen

Zelf hebben we een hond en een kat. Je huisdier is van harte welkom, neem even contact op voor de zekerheid. Het terrein (de tuin) is niet honderd procent afgesloten, maar onze ervaring is dat honden het prima naar de zin hebben en niet weglopen. Daarnaast lopen de dieren buiten ons terrein eigenlijk geen gevaar, de snelweg is ver weg.  

Helaas is het huis niet geschikt voor kinderen onder de 15 jaar, in verband met aanwezige kwetsbare materialen en aanwezigheid van landbouwvoertuigen.

De keuken is voorzien van alle mogelijke kookspullen: creuset-stoofpannen, broodrooster, magnetron, sinaasappelpers, scherpe messen, noem maar op. Een basisuitrusting voor de eerste dagen van thee, koffie, suiker, olie, peper, zout, vuilniszakken etcetera is uiteraard aanwezig.

 

3 Grande Rue | 70500 Bourbévelle
FRANCE
 
tel: + 33 7 68 56 50 01
mail: bbvmaison@gmail.com

Vragen of direct reserveren? Stuur een bericht!

Keuken
Slaapkamers
Badkamer
Hal
Huiskamer
Buiten
Omgeving